Home


  • 23 juni 2012: Feestavond ttv warnsveld zeer geslaagd!



    Onder de bezielende leiding van Rob Former en Rob van Sloten heeft ttv Warnsveld een geweldige afsluiting van het seizoen gehad. Na het verzamelen bij onze sportaccommodatie "de kei" fietsten we gezamenlijk enkele kilometers alvorens er verwarring ontstond. Deels viel de groep uiteen wat naar later bleek veroorzaakt werd door een misverstand waarbij de ingehuurde activiteitenleiders spoorloos bleken te zijn.

    Nadat deze leiders waren opgespoord werd het ieder duidelijk dat we in competitieverband de degens moesten kruisen middels het aloude spel klootschieten. Er werd gespeeld met 4 ploegen. Ploeg 3 (John Nijhof) startte ongelukkig door een blessure van Dinie (zij trachtte een gegooide bal van Maikel te ontwijken) waarbij zij haar enkel lelijk blesseerde. Met de prive-ambu van John en Carola werd eerste hulp verleend in een naburige boerderij om vervolgens naar huis gebracht te worden. Dinie, heel veel sterkte!!!

    De klootschietwedstrijd was een eenzijdige gebeurtenis. Het winnende team (Sylwia, Gerwin, Marcel en Maikel) stond na de eerste bocht al op een onnavolgbare voorsprong waardoor de overige teams slechts voor spek en bonen mee deden. Ondanks de tegenwerking door de "stand in" scheidsrechter en het enigszins onsportieve gedrag van team 3 (John Nijhof en consorten) steeg team Sylwia ver boven zichzelf uit met Gerwin als absolute uitblinker. Marcel is dit jaar al gewend aan kampioenschappen en overwinningen, Sylwia trekt zich op aan het teamniveau en Maikel ontpopte zich als 'ijskonijn" door stoïcijns de kloot uit het zicht van de tegenstander te laten verdwijnen.

    Te vermelden valt nog dat team 1 (team Maaike) een verdienstelijke 2e plaats behaalde! Vervolgens werd koers gezet naar een uitgeselecteerde toplocatie (goed gedaan Rob&Rob) waar onder het genot van een glaasje en een heerlijke BBQ de avond werd doorgebracht. Omdat het weer ons allen goed was gezind, was het een heerlijke buitenavond, waarbij in tegenstelling tot eerdere feestavonden iedereen heel bleef en toe te eigenen materialen niet toevertrouwd werden aan het vuur!

    We danken iedereen die het mogelijk heeft gemaakt deze avond tot een succes te maken en de ambiance, sfeer en uitrusting blijft uitnodigen om deze jaarlijkse avond voort te zetten.

    Uw correspondent!

    Feestavond_2012-1923.jpg

    Voor meer Foto's klik hier: Feestavond_2012.